torstai 23. toukokuuta 2013

Parveke kesäkuntoon ja blogitauon (epä)virallinen lopetus

Viime viikon lämpimät ja aurinkoiset päivät saivat aikaan sen, että pesin ja siivosin parvekkeen vihdoin kesä käyttöön. Miten se olikaan päässyt talven aikana niin JÄRKYTTÄVÄÄN kuntoon!? Haluisin vielä tonne parvekkeelle jotkut ohuet verhot, kun sinne paistaa ihan törkeen kuumasti aurinko, mutta en oikein tiedä miten värkkäisin ne tonne betonikattoon kiinni... Ideoita?



Paprikat, valkosipulit ja tomaatit on kasvamassa, vielä puuttuu yrtit. Ajattelin käydä ostamassa jostain valmiit puskat ainakin basilikaa ja ruohosipulia ja mitä muuta nyt sattuu löytymään ;) Kukkia tuskin pahemmin viitsin laittaa, kun toi parveke on tosiaan niin paahteinen, että noissa "hyötykasveissakin" on jo tarpeeksi kasteltavaa...



Tänään ja eilen on ollutkin niin kylmää, ettei oo pahemmin tarvinut siivotusta parvekkeesta nauttia, mutta ihan kiva välillä touhuilla sisällä, varsinkin kun oon taas saanut mun vanhan viholliseni takaisin koukulle ;)
On pari muutakin projektia taas mielessä, eli eiköhän tää bloggailu taas jatku tästä pikkub hiljaa :) En malttanut pitää kauempaa näppejäni erossa näppiksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti